اعتیاد، آسیب‌سازترین آسیب اجتماعی در دنیا است

دسته: دانشگاه ها
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
اعتیاد، آسیب‌سازترین آسیب اجتماعی در دنیا است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اعتیاد، آسیب‌سازترین آسیب اجتماعی در دنیا بوده و در کشور ما نیز علی‌رغم همه کنترل‌ها و نظارت‌های دولت، به‌دلیل هم‌جواری با کشورهای همسایه، میزان آن در حال افزایش است.

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گنابادبه گزارش پایگاه خبری گناباد، دکتر جواد باذلی در اولین همایش منطقه‌ای آسیب های اجتماعی اعتیاد که صبح امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد گشایش یافت ، عنوان کرد: ورود مردم به مسائل خودشان بسیار مثمر ثمر خواهد بود؛ چراکه تاکنون هر کاری که مردم ورود پیدا کرده‌اند نتیجه بهتر و بیشتری داشته است.
وی با بیان اینکه بایستی در خصوص آسیب‌های اجتماعی، آگاهی‌های لازم به مردم داده شود ، تصریح کرد: وضعیت کنونی کشور ما، فضاهای مجازی بدون واسطه، بسیاری از مسائل عاطفی و غیره پیش‌درآمدی برای انواع آسیب‌های اجتماعی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشکل عمده را نگاه ما و جامعه به یک فرد معتاد دانست و افزود: یک فرد معتاد، مجرم نبوده و یک بیمار است که بایستی برگزاری این‌گونه همایش‌ها باعث تغییر نگرش مان شود.
وی پیشگیری از آسیب اجتماعی اعتیاد را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: وقتی ادارات و سازمان‌ها اقدامات خوب و مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد انجام دهند، عواقب و هزینه‌های کمتری را شاهد هستیم و یقینا بحث پیشگیری در کاهش عوارض مترتب آسیب اجتماعی اعتیاد بسیار مؤثر است.
باذلی با اشاره به اینکه این همایش با همکاری مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار شده ، ادامه داد: باید همه افرادی که در معرض آسیب اجتماعی اعتیاد قرار داشته و به نوعی همیشه در تهدید هستند را برای برگزاری این‌گونه همایش‌ها درگیر کرد.
وی به نقش رسانه‌ها در پیشگیری از اعتیاد اشاره و اذعان کرد: رسانه‌ها به دلیل اینکه پای ثابت و عملیاتی برای آگاه‌سازی مردم هستند می توانند اطلاعات دقیق، کامل و منصفانه را به همه مردم برسانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خواستار فعال بودن دائمی دبیرخانه این همایش شد و تأکید کرد: معضل آسیب اجتماعی یک معضل پویا بوده که ما نیز باید همیشه برای مبارزه و بالابردن سطح آگاهی مردم پویا شویم.
در ادامه علی سجادی دبیر علمی این همایش نیز بیان کرد: نزدیک به ۳۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که ۱۱ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد؛ این مقالات عمدتا درباره جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد بوده که نویسندگان آنها نیز عمدتا پژوهشگران منطقه است.
وی ابراز کرد: دبیرخانه این همایش به صورت دائمی فعال خواهد بود که از برون‌داد این همایش برای برگزاری همایش دوم استفاده خواهیم کرد.


نوشته شده توسط:reporter2 - 3642 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1001
برچسب ها:
دیدگاه ها