درخشش امین عطایی در جشنواره ملی زیست فناوری

دسته: دانشجويي , فرهنگي
یک دیدگاه
پنجشنبه - ۴ اسفند ۱۳۹۰

امین عطایی و الهه هاشمی به عنوان برترین برترین‌ها انتخاب شدند که برای استمرار در طرح این افراد مبلغ یک میلیون تومان به مدرسه محل تحصیل یا پژوهشکده محل فعالیت آنها به عنوان هدیه جشنواره پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار دفتر ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهری سویزی در اختتامیه نخستین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری اظهارکرد: برگزاری جشنواره‌های دانش آموزی فرصت مناسبی را برای رقابت، تشویق و درخشندگی این افراد را فراهم می آورد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در ادامه افزود: دانش آموزان دارای استعداد خدادادی هستند و با کوشش می توانند آن را در عرصه‌های مختلف پرورش دهند، البته نقش خانواده‌ها در این خصوص بسیار  با اهمیت است به طوری که با شناخت استعداد فرزندان خود می توانند، در جهت رشد و پیشرفت آنها تلاش کنند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان تصریح کرد: خانواده نخستین جرقه استعداد را می بیند و با پشتوانه مدرسه در راستای شکفتن آن تلاش می کند. با توجه به این امر باید گفت؛ وجود این دو عنصر؛ خانواده و مدرسه در شکوفایی استعدادهای افراد انکارناپذیر است.

وی تاکید کرد: بهره مندی از علم، قدرت محسوب می شود به طوری که می توانیم از این طریق بر منابع طبیعی تسلط داشته باشیم و جامعه بدون دانش، زمینه مسلط شدن دیگران را فراهم می کند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان تاکید کرد: برای درخشندگی علمی، داشتن علم به تنهایی کافی نیست و با کمک ایمان کشور آباد می شود.

وی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری بیان کرد: از ۱۲۲ طرح ارسالی ۲۲طرح به مقطع ابتدایی اختصاص داشت که بر این اساس می توان آینده روشنی را برای کشور پیش بینی کرد.

در پایان این مراسم با حضور دکتر سید محمود رضا آقامیری؛ معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکترمهری سویزی؛ رئیس مرکز استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، دکتر عباس صاحب قدم لطفی؛ دبیر ستاد توسعه زیست فناوری این معاونت و مهندس زندی فر دبیر نخستین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری ایران از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

در بخش داستان نخستین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری، سارا صبوری، مهسا حسین؛ دستاوردهای تولیدی و پژوهشی؛ الهه هاشمی،سعید شریفی و بهناز بیک زاده؛ روزنامه دیواری؛ پارسا مهرافروز، مهسا عباسی نیا، طرح‌های پیشنهادی تولیدی و پژوهشی؛ امید مصفا، الناز اندرآبی و نوشین شیرزاد؛ عکس؛طهماسیان و سحر کریمی؛ فیلم کوتاه؛ فاطمه یعقوبی، ریحانه قنبری جهرمی؛ مجله؛ سروش مومن پور، زهرا مهرانگیز، بهناز حاجی ملا حسینی؛ مقاله تحلیلی؛ امین عطایی، دانیا داوودی، امید مصفا؛ نقاشی و کاریکاتور؛ فاطمه حسینی، داوودیان تقدیر شدند.

همچنین امین عطایی و الهه هاشمی به عنوان برترین برترین‌ها انتخاب شدند که برای استمرار در طرح این افراد مبلغ یک میلیون تومان به مدرسه محل تحصیل یا پژوهشکده محل فعالیت آنها به عنوان هدیه جشنواره پرداخت شد.

http://www.isti.ir/images/phocagallery/aktamz/thumbs/phoca_thumb_l_1%203.jpg

http://www.isti.ir/images/phocagallery/aktamz/thumbs/phoca_thumb_l_1%2012.jpg

خبرهای مرتبط:

تقدیر از دانش اموز برتر استان

دانش اموز گنابادی در جشنواره خوارزمی


نوشته شده توسط:گنابادنیوز - 1916 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1432
برچسب ها:
دیدگاه ها
سیده الناز اندرامی شنبه 13 مهر 1392 - 2:56 ق.ظ پاسخ به دیدگاه

جشنواره زیست فناوری ۹۰یکی از بهترین جشنواره ها برای آشنایی دانش آموزان با بیوتکنولوژی بود.