رزمایش «کمک مومنانه» با قدرت ادامه دارد/ شناسایی ۵۰۰۰ خانوار نیازمند توسط سپاه گناباد
فرمانده سپاه گناباد گفت: تعداد ۵ هزار خانواده نیازمند در روستاها و سطح شهر گناباد شناسایی شدند و طی سلسله مراتب به استان اعلام تا بتوانیم کمکهایی را از سازمان بسیج نیز دریافت کنیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی اخیرشان به مناسبت نیمه شعبان به مشکلات و سخت شدن شرایط زندگی برای برخی افراد جامعه بهعلت تبعات ناشی از کرونا اشاره و فرمودند: « افرادی که توانایی و تمکن مالی دارند، فعالیتهای وسیعی را بهمنظور کمک به نیازمندان آغاز کنند، بهخصوص که در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه انفاق و ایثار است، قرار داریم.»
مقام معظم رهبری تأکید کردند: «خوب است که در ماه مبارک رمضان یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه شکل بگیرد و برای اثبات ارادتمان به امام زمان(عج) صحنهها و جلوههایی از جامعه مهدوی را که جامعهای همراه با قسط، عدل، عزت، علم، برادری و همیاری است، بهوجود آوریم.»
پس از این بیانات رهبری بود که نیروهای بسیجی و خودجوش و مردمی فعالیت گستردهای در لبیک به ندای مقام معظم رهبری را آغاز کردند که برای آخرین اقدامات در زمینه این طرح به سراغ فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد رفتیم.
سرهنگ پاسدار علی محبی؛ فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: رزمایش «کمک مومنانه» در شهرستان گناباد در حال اجرا است که طی برنامهریزیهای صورت گرفته در سه مرحله اجرا خواهد شد که مرحله اول شناسایی افراد نیازمند و آسیب دیده از کرونا بود که انجام شد.
وی افزود: در این مرحله تعداد ۵ هزار خانواده نیازمند در روستاها و سطح شهر گناباد شناسایی شدند و طی سلسله مراتب به استان اعلام تا بتوانیم کمکهایی را از سازمان بسیج نیز دریافت کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان گناباد خاطرنشان کرد: مرحله دوم این رزمایش که جمعآوری کمکها بوده در حال اجرا داریم که تاکنون در حدود ۳۰۰ میلیون تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی جمعآوری شده و مرحله سوم رزمایش که توزیع است را نیز از روز پنج شنبه اجرا و در نیمه ماه رمضان و نزدیکی عید فطر نیز مراحل بعدی توزیع را انجام خواهیم داد.
محبی تصریح کرد: تمامی افراد شناسایی شده را در سه سطح خیلی نیازمند، متوسط و مناسب سطحبندی کردهایم و سعی خواهیم کرد به گروه اول در هر سه مرحله و گروههای بعدی به تناسب کمک صورت گیرد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات ما راهاندازی سامانهای بوده که تمامی اطلاعات افراد نیازمند در سطح شهرستان را در آن ثبت کردهایم و توزیع در کل شهرستان توسط این سامانه صورت خواهد گرفت تا کمکها هدفمند باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد با اشاره به فعالیتهای سپاه در حوزههای مختلف اشاره کرد: در سه ماه اخیر ابتدا در حوزه روشنگری و حضور حداکثری مردم در انتخابات برنامههایی را در سطح شهرستان اجرا کردیم.
محبی عنوان کرد: پس از انتخابات وارد بحث کرونا شدیم که در اولین روزها پایگاههای ما در بحث ضدعفونی فعال شدند و در ادامه ۲ اکیپ ضدعفونی از استان به شهرستان برای ضدعفونی آمدند.
وی ادامه داد: با اعلام طرح «فاصلهگذاری اجتماعی» نیز سپاه با قدرت وارد میدان شد و در ۳۰ روستای گناباد ایست و بازرسی با حضور بچههای بسیج فعال شد و حتی در ایست و بازرسیهای سطح شهر نیز بسیج به فعالیت پرداخته است.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد با بیان این که بسیجیان خود را خادمین مردم میدانند اظهار داشت: در همان روزهای ابتدایی با علم به این که برخی مشاغل آسیب دیدهاند بستههای معیشتی توسط پایگاههای بسیج آماده و در حوزه استحفاظی آنها توزیع شد.
محبی با اشاره به مشکلاتی که برای راهاندازی نقاهتگاه در شهرستان بوجود آمده بود اظهار کرد: سپاه در این حوزه در گناباد نیز سریع ورود کرد و یکی از ناحیهها را در اختیار ستاد پیشگیری از کرونای شهرستان برای راهاندازی نقاهتگاه گذاشت که امروز نیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی میشود.
وی در خصوص دیگر فعالیتهای سپاه در خصوص کرونا بیان داشت: کمبود ماسک یکی از مشکلات اولین روزهای کرونا در کشور بود که ناحیه مقاومت سپاه گناباد کارگاههایی تولید ماسک با ظرفیت روزانه تولید ۲هزار ماسک را راهاندازی کرد و یا در بحث تغسیل و تدفین افراد کرونایی مشکلاتی بوجود آمد که گروه جهادی طلاب بسیجی تشکیل و این اقدام را برعهده گرفتند.
گفتوگو از یاسر سالاری گناباد