بیش از هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در سال ۱۴۰۱ در شهرستان بجستان جذب شد.

معاون برنامه ریزی وهماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بجستان گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۴۰۰ نفر اشتغال ثبت سامانه ملی رصد گردید که بیش از هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در سال ۱۴۰۱ در شهرستان بجستان جذب شد.
حمید عدالتی معاون برنامه ریزی وهماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بجستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری گناباد اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۴۰۰ نفر اشتغال ثبت سامانه ملی رصد گردید که بیش از هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در سال ۱۴۰۱ در شهرستان بجستان جذب شد.
وی افزود : با اقدامات و تلاش های مستمر مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان و تعامل و همکاری بانک های عامل ، حرکت در مسیر توسعه اشتغال، با وجود همه مشکلات اقتصادی با قوت ادامه دارد.
معاون فرمانداری بجستان ادامه داد: شهرستان بجستان به واسطه برخورداری از مزیت ها و ظرفیت های ویژه ای که در بخش صنعت و معدن ، کشاورزی ، گردشگری دارد بستر مناسبی برای رشد اقتصادی در این منطقه را فراهم نموده است.
عدالتی افزود: با پیگیری نماینده شهرستان و حضور بنیاد علوی و بنیاد برکت ظرفیت های قابل توجهی در سال گذشته در حوزه تسهیلات اشتغال در این شهرستان فراهم گردید .
همچنین در راستای اجرای منویات مقاممعظم رهبری در سال جاری و تداوم رویکردهای مهم دولت سیزدهم صیانت و حفظ اشتغال موجود در کنار جذب هدفمند سرمایه گذاری و توسعه کمی و کیفی واحدهای تولیدی ،حمایت از واحدهای موجود است که با جدیدت دنبال خواهد شد .
عدالتی با اشاره به توان و ظرفیت بخشهای صنعتی، معدنی، کشاورزی بجستان، توسعه صنایع بسته بندی و تبدیلی به عنوان ضرورت رونق اقتصادی و کاهش خام فروشی تولیدات این شهرستان مورد توجه قرار دارد.
وی افزود: ما در این شهرستان تعداد ۵۱۳۲ واحد داریم که در بخش های مختلف صنفی ،تولیدی ، توزیعی و خدماتی فعالیت دارند ، همچنین با پیگیری و تدابیر انجام شده حمایت های دولت پنج واحد تولیدی تعطیل شده در شهرستان طی یک سال گذشته دوباره به چرخه تولید بازگشتند.
معاون برنامه ریزی وهماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بجستان به طرح های مهم سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرستان اشاره نمود و بیان داشت:
طرح کنسانتره مس با سرمایه گذاری ۲۰۰۰۰۰۰ میلیون ریال ، طرح کربنات سدیم با سرمایه گذاری ۵۴۰۰۰۰۰ میلیون ریال، طرح فراوری باریت ۱۰۰۰۰۰ میلیون ریال ، طرح توسعه تولید لوله پلی اتیلن ۵۰۰۰۰۰ میلیون ریال
، طرح توسعه تولد آجر سفال با سرمایه گذاری۱۰۰۰۰۰میلیون ریال ، طرح تولید سولفات پتاسیم با سرمایه گذاری ۷۰۰۰۰ میلیون ریال ، طرح بارانداز و ایجادسردخانه محصولات کشاورزی با ظرفیت ۵۰۰ تن
و ایجاد ناحیه صنعتی یونسی از این برنامه ها می باشد.