کریدور گردشگری در مسیرگناباد-فردوس طراحی شود

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر گناباد گفت: باید برای این منطقه یک کریدور گردشگری طراحی و تعریف شود تا گردشگری که وارد منطقه میشود در یک مسیر از جذابیتها و قابلت های مختلف استفاده کند.
مسیر گناباد به فردوس یکی از شریان های اصلی ارتباطی بین دو استان خراسان رضوی و جنوبی در گذشته بوده است و این موضوع توانسته بود در گذشته دو شهرستان را به یک دیگر نزدیک تر نماید.
طی سال های قبل احداث جاده فردوس به بجستان مسیر گناباد به فردوس را از رونق انداخته و مردم فردوس و گناباد با وجود این که همچنان از این مسیر استفاده می کنند ولی گردشگران دیگر کمتر از آن استفاده داشته اند.
رونق بخشی به این مسیر می تواند ظرفیت های گردشگری هر دو شهرستان را که بسیار مهم در منطقه بوده که نقطه مشترک آن ثبت جهانی قنات قصبه و قنات بلده فردوس می باشد را تقویت نمایند.
علیرضا شناسایی کارشناس گردشگری اظهار داشت: طرح گردشگری گناباد به فردوس طی سالیان گذشته مطرح و طرح آن به نماینده و استاندار وقت استان نیز تحویل گردیده است.
وی ادامه داد: چند جلسه با شهرداری فردوس، بجستان و خواف گذاشتیم، البته مسیر فردوس- گناباد- بجستان و خواف هر سه با هم در طرح دیده شده و مسیر کاخک به سرایان را جدا دیده ایم.
این کارشناس گردشگری خاطر نشان کرد: طرح باید در دو فاز منطقهای، ملی و سپس بینالمللی تحت عنوان ژئو پارک گردشگری منطقه دیده شود که البته سازمان زمین شناسی نقش اول در این موضوع را داشته و سپس جامعه محلی و تشکلهای مردم نهاد باید اجرایی کنند .
مهران حسین زاده عضو شورای اسلامی شهر گناباد نیز در این خصوص اظهار داشت: در راستای کمک دو شهرستان برای موضوعات مختلف طی چند روز گذشته نشست مشترک شورای اسلامی شهر گناباد و شهر باغستان فردوس برگزار گردیده و در این خصوص تصمیماتی را اخذ کرده ایم.
وی ادامه داد: در خصوص مسیر دسترسی دو شهرستان قرار بر این شده که اگر جاده گناباد به فردوس از قسمت چشمه ماهی ماده ۲۳ را دریافت کرده باشد شوراهای اسلامی این موضوع را از طریق نمایندگان دو استان در مجلس شورای اسلامی پیگیری نمایند.
عضو شورای اسلامی شهر گناباد خاطر نشان کرد: دو نقطه حادثه ساز در این مسیر توسط اداره راهداری گناباد رفع شده که درخواست ما این بوده از سمت خراسان جنوبی نیز این موضوع شروع شود.
رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر گناباد عنوان کرد: باید برای این منطقه یک کریدور گردشگری تعریف شود که شامل شهر های بیدخت، کاخک، بجستان، آب گرم فردوس و باغستان باشد تا گردشگری که وارد منطقه می شود در یک مسیر از جذابیت ها و قابلت های مختلف استفاده نماید.
حسین زاده خاطرنشان کرد: گردشگری که وارد می شود از قنات بلده و باغستان های فردوس و آب گرم دیدن و استفاده نماید وارد بخش کاخک گناباد شده و از امامزاده و مناطق ییلاقی استفاده کرده و در شهر گناباد به دیدن قنات قصبه برود و از گناباد خارج و در بجستان از مناطق گردشگری آن بازدید و به سمت مرکز استان رهسپار شود.
علیرضا موحد نایب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد گفت: طی تماسی که با مدیرکل راهداری خراسان جنوبی داشته ایم مقرر شده تا دو شهرستان طی صورتجلسه ای درخواست اخذ مجوز ماده ۲۳ را شروع و پیگیری نمایند که این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مسیر گردشگری پیش بینی شده نباید از گناباد دیده شود و بلکه باید از خواف تا فردوس دیده شده تا گردشگران بتوانند از جاذبه های طبیعی بیشتری دیدن نمایند.